Tel:+36 70 705 0957                                                                 Email: vizsgakozpont@nyiregyhaziavk.hu


Nyíregyháza

A Nyíregyházi Vizsgaközpont az ország több vizsgaközpontjával együtt, 2020. július 1-én jött létre a szakképzésről szóló 2019. évi LXXX. törvény és a szakképzésről szóló törvény végrehajtásáról szóló 12/2020. (II. 7.) Korm. rendeletben megfogalmazott előírásoknak megfelelően.

 

A szakképzésről szóló törvény vonatkozó rendelkezése szerint szakma megszerzésére irányuló szakmai vizsgát, illetve szakmai képzéshez kapcsolódóan a szakképesítés megszerzésére irányuló képesítő vizsgát akkreditált vizsgaközpont szervezhet.

 

Elsődleges feladatunk, a személytanúsító akkreditáció megszerzése, mely után a vizsgaszervezés magas szintű lebonyolításával a jelentkezők számára lehetővé tegyük az általuk választott szakma vagy szakmai képzéshez kapcsolódó szakképesítés megszerzését, ezzel kiszolgálva a szakképzés piaci, gazdasági szereplői részéről felmerülő munkaerőpiaci igényeket.

 

Akkreditált vizsgaközpontként a szakmai vizsgákat az Innovációs és Technológiai Miniszter által jóváhagyott Képzési és Kimeneti Követelményekben, illetve a képesítő vizsgákat Programkövetelményekben meghatározottak szerint szervezzük meg.

A megújult vizsgarendszerben történő eligazodásban, honlapunkon folyamatosan megújuló és közzétett tájékoztatókkal fogjuk segíteni a vizsgára jelentkezőket.

A megváltozott vizsgarendszer és azok feltételeinek, az akkreditációnak való folyamatos megfelelés, a színvonalas törvényes vizsgafolyamat lebonyolítása érdekében, vizsgaközpontunk munkatársai, a vizsgáztatásban résztvevők képzéseken vesznek részt, melynek megszervezése kiemelt és folyamatos feladataink közé tartozik.

Vizsgahelyszíneink rendelkeznek a vizsgáztatáshoz szükséges tárgyi feltételekkel az interaktív és a projektfeladatok vizsgáit is színvonalasan tudjuk lebonyolítani. Reméljük, hogy munkánk eredményessége, az elégedett és sikeres szakmai illetve képesítő vizsgát tett vizsgázók számában mutatkozik majd meg.

Honlapunkon megtalálható e-mail címeken és telefonszámokon állunk rendelkezésükre szakmai vizsgákkal kapcsolatos kérdéseik megválaszolásában.


Nyíregyháza, 2020. október 01.

Obuczki Rita Éva

vizsgaközpont vezető

Nyíregyházi  Vizsgaközpont
Dolgozóink


IMG_0003
Dancsiskóné Bakos Katalin
irányítási vezető


Obuczki Rita Éva

viszgaközpont vezető

.

Obuczki_Rita
IMG_0036
Makkai Edina
titkárságvezető